Folkekirkens Familiestøtte

Stressede morgener, hvor alle kommer skævt ud ad døren. Skænderier med teenageren. Børn, der næsten ikke er til at hive væk fra skærmen. Nogle gange kan familielivets udfordringer ende i mønstre, som påvirker familiens trivsel. Derfor kan det en gang imellem være godt at have én udefra at sparre med om de udfordringer, der naturligt opstår i familien i hverdagen.

”Det burde vi da selv kunne klare”, tænker du måske. Men alle familier kan køre fast og have brug for at se tingene med nye øjne.

De fire provstier i Aalborg er alle medejere af Folkekirkens Familiestøtte, som støtter familier, der gerne vil have en bedre hverdag. Støtten kan bestå af samtaler om familielivets udfordringer eller praktisk hjælp fra en forældreven.

 

Tilbud til børnefamilier

Du er altid velkommen til at kontakte din lokale koordinator og få sparring på jeres udfordringer i familielivet. Folkekirkens Familiestøtte tilbyder følgende til børnefamilier:

Forældreven: En forældreven støtter jer via samtale i at skabe de forandringer derhjemme, som I ønsker. Det kan f.eks. være sparring omkring konflikter eller andre hverdagsrelaterede udfordringer. Tilbuddet er for forældre med hjemmeboende børn i alderen 0-17 år.

Hånd i Hånd: En forældreven støtter jer via praktisk hjælp og er med til at give jer et pusterum og større overskud i hverdagen. Tilbuddet er for forældre med mindst ét barn i alderen 0-6 år.

Vi tilbyder vores hjælp med respekt for familiens ønsker og værdier, ligesom vi går højt op i at skabe det rette match mellem familie og forældreven.

Læs mere om vores tilbud: www.folkekirkensfamiliestotte.dk

Kontakt din lokale koordinator
Anne Marie Nedergaard (Budolfi og Østre Provstier)

Tlf.: 23 45 80 96

Mail: amne@km.dk