Sogneaften - "Ravnen flyver lavt"

AUG
26

Sogneaften - "Ravnen flyver lavt"


Onsdag d. 26. august 2020, kl. 19:00
Sognegården, Tofthøjvej 37, 9280 Storvorde
Lise Andersen
Gratis entré + kaffebord
© Privatfoto

Foredrag med forfatteren Lise Andersen, som er født i Aalborg i 1945 og debuterede i 1991. Hun skriver skønlitteratur for voksne og børn, drama og digte. Af og til skriver hun artikler og kronikker til aviser og fagblade og blander sig i den aktuelle debat.

Lise Andersen har arbejdet som sundhedsplejerske i over tredive år, og det har bl.a. givet hende mulighed for at arbejde i andre lande.

Hun har arbejdet i Yemen, Thailand (flygtningelejr), Uganda og sidst i Grønland. Disse ophold under andre stjernebilleder har haft stor betydning for hendes forfatterskab.

Man behøver dog ikke at rejse til fjerne egne for at finde dramaer. De findes alle steder, hvor mennesker mødes. Samspillet mellem mennesker er altid interessant og en uudtømmelig kilde til undren. Og netop det samspil er stoffet i mange af Lise Andersens bøger. I aftenens foredrag vil Lise Andersen bl.a. fortælle om børns og unges svære opvækst i Grønland med udgangspunkt i sin roman 'Ravnen flyver lavt', der udkom i oktober 2019. Den handler om et ungt par med et lille barn, der forsøger at leve sammen, men de har ar på sjælen fra da de var børn.